Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Palace


Descriere

Descriere: Maria Palace este un hotel de apartamente de lux in statiunea Balchik care are o locatie excelenta si are un stil arhitectural modern. Dispune de 55 de unitati de cazare de lux si confortabile. Hotelul ofera o varietate de servicii de o calitate inalta.

Localizare: Hotelul este pozitionat pe malul marii din Balcic. In apropierea hotelului, la doar 1 km distanta, se afla gradina botanica din Balcic. Hotelul se afla la un 1 km distanta de Palatul Reginei Maria. Cel mai apropiat aeroport de acest hotel, este Aeroportul din Varna, care este la 26 de km de unitatea de cazare.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant cu terasa, bar, receptie non stop, un magazin alimentar. Restaurantul ofera un meniu mediteranean cu peste proaspat si care are o priveliste la mare.

Dotari camere: Camerele hotelului ofera Tv cu ercan plat, aer conditionat, baie privata. Toate camerele hotelului balcon si vedere la mare.

Site: https://mariapalace.eu/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.