Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare: Hotelul Lotos este situat pe malul marii, langa portul de yahturi, la aproximativ 200 m de plaja si la 200 m de centrul statiunii Balcik.


Informatii hotel: Hotelul a fost renovat in anul 2008, are restaurant, lobby bar, bar de noapte, seif la receptie ( contra cost), room service, Wifi gratuit in lobby, sala internet, sala conferinte.


Servicii masa: Mic dejun


Servicii cazare: camere duble, apartamente: toate au bai, telefon, aer conditionat, TV satelit, frigider, internet, balcon, vedere la mare.


Facilitati copii: patuturi pentru copii, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, sectiune pentru copii la piscina.


Gratuit: piscina exterioara


Contra cost: fitness.


Animalele de companie (caini si pisici pana la 10 kg greutate) sunt acceptate dar se asteapta confirmarea hotelului in prealabil iar plata se face la receptie.


Parcare: nepazita si locuri limitate.


Grad maxim ocupare camere: In camera single – 1 adult; in dubla – 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii dar numar limitat de camere; in tripla – 3 adulti + 1 copil; in apartament - 2 adulti + 2 copii/3 adulti+1 copil.



Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 Euro/persoana/sejur


- Copii 0-1,9 ani – gratuit;


- Copil 2-13 ani cu 2 adulti in DBL/ TRPL – gratuit;


- 2 copii 2-13 ani cu 2 adulti in DBL (numar limitat de camere) – ambii au gratuitate;


- copil 2-13 ani cu un adult in DBL sau cu 1/2 adulti in TRPL – 50% discount;


- Adult in extrabed in DBL – 30% reducere din tariful de adult;


- Adult in extrabed in TRPL – 50% reducere din tariful de adult.


- Supliment HB : 4 EUR /copil ( 2-12,9 ani)/zi si 8 EUR/adult/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.