Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion Grand Hotel Balvanyos 4*

Descriere

PACHET 4 NOPȚI ÎN CAMERĂ DUBLĂ STANDARD: 700 EURO/PERSOANĂ

Grand Hotel Balvanyos 4*
Grand Hotel Balvanyos se afla intr-o zona linistita, inconjurata de paduri, intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc, la mai putin de 10 km de lacul Sfanta Ana. Accesul la spa este gratuit.
Toate camerele elegante sunt mobilate in stil modern si au vedere panoramica la Masivul Ciomatu. Unitatile spatioase de la Grand Hotel Balvanyos sunt dotate cu minibar, aer conditionat, TV cu ecran plat si internet prin cablu gratuit. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Amplasat printre izvoarele naturale si brazii seculari, centrul spa Grand Santerra se intinde pe mai mult de 2000 de metri patrati si are 7 piscine, 3 saune, o baie de aburi si o camera de sare. Sala de fitness moderna este punctul de pornire si de sfarsit al unei piste de alergare de 1,7 km. Serviciile de masaj si terapiile sunt disponibile la un cost suplimentar, iar oaspetii se pot bucura de gustari sanatoase la Spa Café.
Restaurantul hotelului Grand Balvanyos ofera specialitati tipic romanesti si regionale. Oaspetii pot comanda meniuri pentru diete speciale si pranzuri la pachet. Cafeneaua eleganta serveste cafea aromata, ceai si o gama larga de bauturi.


Pachetul include:
Cazare cu mic dejun
Masa în regim de pensiune completă
Acces nelimitat la circuitul termal din Grand Santerra Spa (piscine, saune, baie cu aburi, salină)
Kids Club în zilele de 30, 31 decembrie și 1 ianuarie în intervalul 10:00 – 19:00
Acces la sala de fitness, biliard și tenis de masă, în limita disponibilităților
29 decembrie, cină cu welcome drink urmată de Silent Party
30 decembrie, întâlnire cu Moș Crăciun, cu daruri pentru copiii până în 14 ani
30 decembrie, cină cu vinotecă urmată de petrecere cu DJ
31 decembrie, cină festivă de Revelion cu pachet de băuturi inclus (open bar + vinotecă), petrecere cu formație
1 ianuarie, plimbare cu sania trasă de cai, cu gustări tradiționale
1 ianuarie, Carnaval cu vinotecă inclusă, petrecere cu formație, costumele vor fi aduse de către participanți, iar cele mai reușite costume vor fi premiate
Programe facultative: excursie la Lacul Sfânta Ana, drumeții cu ghid

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.