Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olanesti


Descriere

Hotelul Olanesti este situat in centrul statiunii Baile Olanesti. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 464 locuri), baza de tratament, wi-fi hol receptie, laborator propriu de analize medicale, de hematologie si biochimie, 4 cabinete medicale pentru efectuarea de consultatii, bar de ape minerale, farmacie, sala de conferinte (capacitate de 150 de locuri), piscina acoperita, masaj, sauna, sala fitness, parcare proprie. Hotelul Olanesti dispune de o capacitate de cazare de 408 locuri in camere single, duble, si apartamente. Facilitati camere: televizor si cablu Tv, balcon propriu si aer conditionat (o parte din camere), frigider, telefon, baie proprie. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
televizor si cablu Tv, balcon propriu si aer conditionat (o parte din camere), frigider, telefon, baie proprie.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 464 locuri), baza de tratament, wi-fi hol receptie, laborator propriu de analize medicale, de hematologie si biochimie, 4 cabinete medicale pentru efectuarea de consultatii, bar de ape minerale, farmacie, sala de conferinte (capacitate de 150 de locuri), piscina acoperita, masaj, sauna, sala fitness, parcare proprie. Hotelul Olanesti dispune de o capacitate de cazare de 408 locuri in camere single, duble, si apartamente.
Locatie:
Hotelul Olanesti este situat in centrul statiunii Baile Olanesti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.