Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Hercules este situat in statiunea Baile Herculane, pe malul drept al Cernei. Facilitati Hotel Locatia ofera spatii de cazare in 60 de camere Single si 218 camere Duble. Hotelul dispune de restaurant cu aer conditionat, bar de zi, sala de conferinte, sala de gimnastica, sauna, baza de tratament. Indicatiile terapeutice specifice zonei includ tratamente ale afectiunilor aparatului locomotor, ale aparatului respirator, ale tubului digestiv si ale glandelor anexe, afectiunilor ginecologice, afectiunilor reumatismale. Pentru efectuarea tratamentului este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Facilitati Camere Camerele au baie, telefon, televizor (contra cost), Apartamentele au baie, televizor, living, dormitor, tv cablu contra cost. Masa Meniurile apartin bucatariei nationale si internationale. Masa este in regim de bonuri valorice (30 lei/zi respectiv 45 lei/zi, in functie de perioada) si este inclusa in pretul camerei. La masa se pot suplimenta B.V. Taxa de statiune de 5 lei / persoana nu este inclusa in pret si va fi platita la receptia hotelului.
Descriere camere:
Facilitati Camere Camerele au baie, telefon, televizor (contra cost), Apartamentele au baie, televizor, living, dormitor, tv cablu contra cost.
Descriere facilitati:
Hotelul Hercules este situat in statiunea Baile Herculane, pe malul drept al Cernei. Facilitati Hotel Locatia ofera spatii de cazare in 60 de camere Single si 218 camere Duble. Hotelul dispune de restaurant cu aer conditionat, bar de zi, sala de conferinte, sala de gimnastica, sauna, baza de tratament. Indicatiile terapeutice specifice zonei includ tratamente ale afectiunilor aparatului locomotor, ale aparatului respirator, ale tubului digestiv si ale glandelor anexe, afectiunilor ginecologice, afectiunilor reumatismale. Pentru efectuarea tratamentului este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Masa Meniurile apartin bucatariei nationale si internationale. Masa este in regim de bonuri valorice (30 lei/zi respectiv 45 lei/zi, in functie de perioada) si este inclusa in pretul camerei. La masa se pot suplimenta B.V. Taxa de statiune de 5 lei / persoana nu este inclusa in pret si va fi platita la receptia hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.