Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere


Descriere

Hotelul Belvedere este situat in partea centrala a statiunii Baile Govora. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 94 locuri), terasa (64 locuri), bar de zi (20 locuri), lift, parcare, parc propriu, foisor, baza de tratament, cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare, sala de conferinta (80 locuri). Hotel Belvedere are o capacitate de 76 locuri de cazare repartizate in 3 apartamente, 1 garsoniera, 17 camere cu 2 paturi, 17 camere cu pat dublu. Facilitati camere: TV cablu, minibar, telefon, baie proprie. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
TV cablu, minibar, telefon, baie proprie.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 94 locuri), terasa (64 locuri), bar de zi (20 locuri), lift, parcare, parc propriu, foisor, baza de tratament, cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare, sala de conferinta (80 locuri). Hotel Belvedere are o capacitate de 76 locuri de cazare repartizate in 3 apartamente, 1 garsoniera, 17 camere cu 2 paturi, 17 camere cu pat dublu.
Locatie:
Hotelul Belvedere este situat in partea centrala a statiunii Baile Govora.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.