Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Somes este situat in centrul statiunii Baile Felix, langa Hotelul Unirea si Hotelul Mures, in vecinatatea policlinicii. Facilitati Hotel Hotelul dispune de 344 de spatii de cazare in 188 de camere Single, Double si Apartamente. Baza de tratament este comuna cu cea a hotelului Unirea. Facilitati Camere Camerele sunt dotate cu baie proprie, cablu tv. Apartamentele sunt compuse dintr-un living si un dormitor. Masa - Mic Dejun Turistii pot servi masa la restaurantul Somesul, categoria I. Taxa de statiune reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare si nu este inclusa in tarife. Reduceri - pentru copiii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare (in cazul in care nu se solicita pat suplimentar). Nota: - turistii sositi la tratament trebuie sa prezinte medicului din hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate tip; in caz contrar toate serviciile medicale vor fi achitate de catre turisti la receptia hotelurilor; - tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include: o consultatie medicala initiala; o 15 proceduri in 5 zile lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale (procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare); o asistenta medicala permanenta; - serviciile suplimentare solicitate (neinscrise pe voucher sau B.O.T.) se achita la receptia hotelurilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.