Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

President Business


Descriere

Amplasare: pe drumul european E79 Oradea-Deva, la km 10, la liziera padurii. Facilitati hotel: 62 camere duble si 8 apartamente, restaurant, 3 sali de conferinta. Lipit de corpurile Standard si Superior ale Hotelului President. De la etajul 1 exista o pasarela care traverseaza drumul dintre Hotelul President si Aqua Park-ul President, astfel ca se poate ajunge dintr-un colt in altul al Resort-ului, fara a fi nevoie sa se iasa din cladire. Facilitati camere: balcon, TV, seif, minibar, climatizare, baie.
Amplasare: pe drumul european E79 Oradea-Deva, la km 10, la liziera padurii. Facilitati hotel: 62 camere duble si 8 apartamente, restaurant, 3 sali de conferinta. Lipit de corpurile Standard si Superior ale Hotelului President. De la etajul 1 exista o pasarela care traverseaza drumul dintre Hotelul President si Aqua Park-ul President, astfel ca se poate ajunge dintr-un colt in altul al Resort-ului, fara a fi nevoie sa se iasa din cladire. Facilitati camere: balcon, TV, seif, minibar, climatizare.
Descriere camere:
balcon, TV, seif, minibar, climatizare, baie
Descriere facilitati:
62 camere duble si 8 apartamente, restaurant, 3 sali de conferinta
Locatie:
pe drumul european E79 Oradea-Deva, la km 10, la liziera padurii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.