Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Nufarul


Descriere

Hotel Nufarul 3*

Tarif: 795 lei/ persoana/ loc in camera dubla/ sejur

Tarifele includ:
- cazare 3 nopti in camera dubla cu balcon;
- regim de masa : demipensiune;
- acces gratuit la piscine, sala fitness, sauna;
- internet wireless gratuit.


Hotelul Nufarul se afla in Baile Felix si are restaurant, un café-bar, terasa, centru de wellness si ofera acces gratuit la internet WiFi in hol. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la piscinele interioare si in aer liber si la sauna Hotelului Thermal, de care este legata printr-un culoar de proprietate.
Toate camerele au aer conditionat, TV prin cablu, minibar si baie privata cu articole de toaleta gratuite. Unele camere ofera si balcon.
Proprietatea pune la dispozitie regim de demipensiune si de pensiune completa. Restaurantul Hotelului Nufarul serveste mancaruri romanesti traditionale, dar si o varietate de preparate internationale. Oaspetii pot opta pentru un bufet suedez sau mancaruri a la carte.
Centrul de wellness ofera sauna, servicii de masaj si tratamente la un cost suplimentar. Printre alte facilitati de la proprietate se numara receptia cu program nonstop si parcarea privata, disponibila la un cost suplimentar.
Centrul statiunii balneare Baile Felix se afla la 200 de metri, iar orasul Oradea este la 10 km. Aeroportul Oradea este situat la mai putin de 15 km. Gara Baile Felix este la numai 150 de metri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.