Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LOTUS THERM SPA & LUXURY RESORT


Descriere

Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi si nuferi termali. Facilitati hotel: Restaurant (capacitate de 180 locuri), 3 sali de conferinte (Topaz 100 locuri, Opal 150 locuri, Onix 200 locuri), terasa, bar, Aquapark (14 piscine interioare si exterioare cu recirculare si apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa- Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar, teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de sauna si camera de gheata), centru de tratament balnear.

Oferta include:
- cazare cu mic dejun (bufet suedez);
- 29.11.19 – cina bufet;
- 30.11.19 – pranz bufet;
- 30.11.19 – cina festiva de Sf Andrei;
- 1 terapie spa / adult / sejur;
- programe de animatie pentru copii;
- sesiuni de AquaZumba;
- acces gratuit la Aquaparc Felixarium;
- acces gratuit la sauna uscata, sauna umeda si fantana de gheata din cadrul Centrului Nelumbo Med-Spa;
- acces gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata si infrarosu), camera de gheata si dus-aventura din cadrul Centrului Gold Spa;
- internet Wi-Fi;
- parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.