Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Turist Suior


Descriere

Complexul este situat in N-V Romaniei, in judetul Maramures, la numai 18 km de municipiul Baia Mare, la poalele Muntilor Gutai, la o altitudine de 668 m, in mijlocul unui peisaj natural mirific. http://www.suior.ro/ Facilitati hotel Complexul are o capacitate totala de 53 ce camere dispuse in cele 3 minihoteluri din Șuior Bază: IZA, MARA, IGNIȘ. Cele 3 corpuri ofera: 7 camere cu un pat, 24 camere cu două paturi (twin), 14 camere cu pat matrimonial si 8 apartamente. Facilitati suplimentare Restaurant cu o capacitate de peste 120 locuri, terasa restaurant cu o capacitate de peste 40 locuri, braserie cu o capacitate de peste 60 de locuri, cort evenimente cu o capacitate maxima de 500 locuri, sala de conferinte cu o capacitate de peste 80 locuri (dotata cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, aparatură audio-video, aparatură de traducere simultană în 2 limbi, internet wireless, microfoane fixe, instalație de aer condiționat), centru de relaxare (saună, jacuzzi, solar, masaj, sală de fitness, biliard, tenis de masă, darts) si păstrăvărie. Statiunea Șuior este locul potrivit pentru mai multe activitati, precum: zbor cu parapanta, escalada Piatra Vlaicului, treking, ciclism, alpinism la Creasta Cocosului, paint-ball la Cota 1000, tenis de camp, parc de copii cu leagane si joc gonflabil. Descriere camere Decorul camerelor este conceput pe patru culori: bordo, bej, verde și albastru, fiecare culoare dându-i camerei personalitate și farmec propriu. Dotările sunt la nivelul de 3* stele, adică acestea au: minibar, TV color, televiziune prin satelit, telefon, internet wireless, baie proprie dotată cu cabină de duș și uscător de par. Servicii masa Facilitati copii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.