Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Rivulus este o locatie eleganta situata in inima orasului Baia Mare. Facilitati hotel: restaurant, cafenea, terasa, gelaterie, sala de conferinta, sala de sedinte, internet wireless gratuit, apeluri de trezire prin telefon, parcare, rezervari la alte restaurante si la alte hoteluri, informatii despre atractiile locale; contra cost : spalatorie si calcatorie, convorbiri interne si internationale, servicii de copiere, fax, rent-a-car. Hotelul dispune de 60 de camere: 36 camere duble, 18 camere cu pat matrimonial, 6 camere cu un pat, totalizand astfel 114 locuri. Facilitati camere: balcon, aer conditionat, minibar, telefon, internet wireless, tv, baie proprie (cabina de dus si toaleta), accesul in camere se face pe baza de cartele magnetice Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
balcon, aer conditionat, minibar, telefon, internet wireless, tv, baie proprie (cabina de dus si toaleta), accesul in camere se face pe baza de cartele magnetice.
Descriere facilitati:
restaurant, cafenea, terasa, gelaterie, sala de conferinta, sala de sedinte, internet wireless gratuit, apeluri de trezire prin telefon, parcare, rezervari la alte restaurante si la alte hoteluri, informatii despre atractiile locale; contra cost : spalatorie si calcatorie, convorbiri interne si internationale, servicii de copiere, fax, rent-a-car. Hotelul dispune de 60 de camere: 36 camere duble, 18 camere cu pat matrimonial, 6 camere cu un pat, totalizand astfel 114 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.