Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Bohemia este situat in apropierea garii si la 10 minute distanta de Aeroportul George Enescu Bacau. Facilitati hotel: restaurant, bar, parcare in curtea hotelului,internet wi-fi gratuit, pastrarea bagajelor, comenzi taxi, trezirea oaspetilor la ora solicitata, furnizarea de informatii privind mijloacele de transport, spectacole, starea vremii, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, predarea si expedierea corespondentei, asigurarea umbrelelor in caz de ploaie, masa si fier de calcat, rezervari de bilete de avion si tren, bilete la spectacole; contra cost: transfer de la si la aeroport, servicii spalatorie / curatatorie, inchirieri masini, servicii fax, sala de conferinte (capacitate maxima 25 de persoane). Hotelul dispune de 25 de camere, din care 1 camera este destinata persoanelor cu handicap. Facilitati camere: aer conditionat, dus, paturi confortabile, mobilier din lemn de tei masiv, cablu TV, telefon direct in camera, cosmetice de inalta calitate, uscator de par, seif, minibar. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
aer conditionat, dus, paturi confortabile, mobilier din lemn de tei masiv, cablu TV, telefon direct in camera, cosmetice de inalta calitate, uscator de par, seif, minibar.
Descriere facilitati:
restaurant, bar, parcare in curtea hotelului,internet wi-fi gratuit, pastrarea bagajelor, comenzi taxi, trezirea oaspetilor la ora solicitata, furnizarea de informatii privind mijloacele de transport, spectacole, starea vremii, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, predarea si expedierea corespondentei, asigurarea umbrelelor in caz de ploaie, masa si fier de calcat, rezervari de bilete de avion si tren, bilete la spectacole; contra cost: transfer de la si la aeroport, servicii spalatorie / curatatorie, inchirieri masini, servicii fax, sala de conferinte (capacitate maxima 25 de persoane). Hotelul dispune de 25 de camere, din care 1 camera este destinata persoanelor cu handicap.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.