Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

St George Palace Aparthotel 4*


Descriere

OFERTA REVELION 2019-2020: BANSKO, BULGARIA
St George Palace Aparthotel 4*
Perioada: 29.12.2019-02.01.2020 (4 nopti)
Tarif: 345 Euro/ persoana/ sejur

Servicii incluse:
- 4 nopti de cazare in Studio cu demipensiune
- Cina de Revelion
- taxele de statiune

Early booking 10% inclus valabil pentru rezervare si plata integrala pana la 30.09!

Hotelul Saint George Palace din Bansko este un complex de apartamente elegant, de 4 stele, situat la poalele munţilor Pirin, la graniţa cu Parcul Naţional Pirin, unul dintre siturile UNESCO din Bulgaria. Acesta pune la dispoziție o zonă de relaxare spaţioasă, care oferă servicii de masaj şi vedere panoramică la Munţii Bansko, Pirin şi Rila.

În timpul sezonului de iarnă, serviciul de transfer la prima staţie a telegondolei este gratuit.

Unităţile de cazare din cadrul acestui hotel de apartamente sunt în sistem self-catering. Unitățile includ o chicinetă, zonă de relaxare spațioasă și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile sunt dotate cu articole de toaletă. Ustensilele de gătit sunt furnizate contra cost.

Saint George Palace pune la dispoziție un restaurant care servește preparate tradiționale bulgare și italiene, precum și mâncăruri europene, realizate cu ingrediente proaspete de sezon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.