Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL GARDENIA


Descriere

PARK HOTEL GARDENIA 4* LOCALIZARE: Park Hotel Gardenia este situat la doar 50 m de centrul orasului Bansko si la aproximativ 900m de statia de baza a telegondolei. CAZARE: Construit in 2006 si renovat ultima data in 2012, hotelul dispunde de o cladire, 6 etaje, 1 lift, 89 de unitati. 58 de camere duble standard (2 regulat + 1 pat suplimentar; 3ad max), suprafata aprox. 30sq.m. - pat dublu sau paturi twin si patul suplimentar este un fotoliu extensibil. Un numar limitat de camere standard au balcon (la cerere si in functie de disponibilitate, contra cost). 23 camere Economy (2 paturi normale, fara posibilitate de un pat suplimentar, 2ad max). Camerele Economy sunt mai mici si nu au nici balcon. 4 camere duble Lux (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare; maxim 2adt + 2 copii), suprafata aprox. 50sq.m. - Un pat dublu, iar patul suplimentar este o canapea extensibila. 3 Family room (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare; min / max 2adt + 2 copii). 1 Apartament (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare; max 2 + 2), suprafata aprox. 75sq.m. - Un dormitor cu un pat dublu si un living cu canapea extensibila. Apartamentul are o baie cu jacuzzi pentru 2 persoane si cabina de dus si un WC separat. Toate camerele au incalzire centrala, TV satelit, telefon, mini-bar, seif in camera (gratuit), Wi-Fi, mocheta, baie cu dus sau cada, uscator de par, halat de baie. TIP DE MASA: Demipensiune. FACILITATI: receptie 24 ore cu seifuri de inchiriat (contra cost), schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi in zona de lobby, spatiu depozitare pentru echipament propriu ski, lobby bar cu un semineu, restaurant principal, Mehana "Kukeri "(restaurant traditional bulgaresc), sala de conferinte (capacitate de pana la 100 de locuri). FACILITATI PENTRU COPII: Patut (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii la piscina, zona de joaca pentru copii cu supravegherea copiilor (utilizare gratuita pentru pana la 3 ore; contra cost pentru mai mult de 3 ore; program 09:00-18:00), babysitting (la cerere, contra cost). SERVICII GRATUITE: spatiu depozitare echipament propriu de ski, transfer shuttle pana la statia de baza a teleschiului (08:15-11:15, la aprox. fiecare 30 de minute), acces la internet, acces gratuit la piscina, sauna, baie de aburi, sala de fitness, Jacuzzi. SERVICII CONTRA COST: tenis de masa, masaj, solar, tratamente SPA, etc Nu sunt permise animalele decompanie. Parcare contra cost (pana la 10 locuri de parcare). Site-ul hotelului: www.parkhotelgardenia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.