Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM Sport 4*


Descriere

OFERTA REVELION 2019-2020: BANSKO, BULGARIA
MPM Sport 4*
Perioada: 29.12.2019-02.01.2020 (4 nopti)
Tarif: 309 Euro/ persoana/ sejur

Servicii incluse:
- 4 nopti de cazare in camera dubla Executive cu demipensiune
- Cina de Revelion
- taxele de statiune

Early booking 25% inclus valabil pentru rezervare si plata integrala pana la 31.07!

Situat foarte aproape de telegondola din Bansko, Hotelul MPM Sport oferă un centru spa, o piscină interioară și WiFi gratuit în toate zonele.

Toate unitățile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zonă de relaxare și baie privată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere pitorească la Munții Pirin.

Facilitățile de spa includ baie romană, baie de aburi, saună, cadă cu hidromasaj încălzită, în aer liber, și o varietate de proceduri corporale și tratamente de înfrumusețare. În grădină există un șemineu și șezlonguri.

Restaurantul proprietății oferă mâncăruri à la carte și vinuri. Pentru o gustare uşoară, oaspeţii pot vizita barul din hol.

În plus, există un magazin care închiriază echipamente de schi. Este disponibil şi un depozit gratuit pentru echipamentul de schi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.