Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAMELIA APARTHOTEL


Descriere

Localizare: este situat la 2 Km fata de centrul statiunii Pamporov si la aproximativ 100 m departare de baza teleski-ului.
Facilitati: : construit in anul 2011, restaurant in stil national, restaurant a la carte , restaurant, bar, Wi-Fi in bar, aer conditionat in spatiile publice, seif (contra cost), room service(contra cost), centru de afaceri, sala de conferinte, centru SPA, spalatorie(contra cost), fier de calcat, servicii pentru persoane cu dizabilitati, parcare, parcare nepazita(in limita locurilor), garaj(contra cost); inclus - piscina interioara, sala de fitness, jacuzzi, sauna, baie de aburi; contra cost – masaj, sala de biliard/masa de tenis, teren de tenis/volei/basket/fotbal; pentru copii- piscina interioara, gradinita(de la 4-8 ani , include pranz-contra cost), lectii de ski, baby sitter(contra cost), animatori pentru copii(contra cost), teren de joaca, seri cu animatie.
Dotari camere: 104 de camere cu baie cu dus, prosoape, papuci si cosmetice de baie, radio, TV, telefon, Wi-Fi, aer conditionat, bucatarie complet utilata, balcon ( la apartamente, la studiouri NU)
Pentru schiori: camera depozitare skiuri in hotel.

Sejur minim: 5 nopti in perioada 27.12-02.01.2018
Supliment pentru mic dejun – 4 EUR/ad si 2 EUR 06-11,99
Supliment demipensiune - 75 € /ad si 45 € /chd 06-11.99
Supliment (OBLIGATORIU) - Cina REVELION 75 € /ad si 45 € /chd 03-11.99
Supliment (OPTIONAL) - Cina CRACIUN - 35 € /ad si 20 € /chd 6-11.99
Supliment (OPTIONAL) – Cina REVELION in tavern si stil bulgaresc, fara program 60 € /ad si 45 € /chd 03-11.99
Early booking (nu se aplica in perioada 27.12-02.01):
15 % pentru rezervari si plata pana la 15.10
10 % pentru rezervari efectuate intre 16.10-15.11.2017



Taxa statiune: 1.50 eur/pers/zi, nu este inclusa si se achita la agentie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.