Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Bansko


Descriere

Grand Hotel Bansko 4*
398 euro / persoana / loc in camera dubla/ sejur
Pachet 4 nopti in perioada 29.12.2019 - 02.01.2020.

Grand Bansko este un hotel de 4 stele situat în Bansko, la poalele munţilor frumoşi Pirin şi la 5 minute de mers cu maşina de telegondolă. Este disponibil un serviciu gratuit de transfer la pârtiile de schi.

Grand Hotel Bansko oferă un bar în hol şi un cazinou cu masă de ruletă şi diverse aparate de joc.

Centrul spa premiat asigură camere de masaj, 4 saune diferite, un solar, o cadă cu hidromasaj, o cadă spa, o baie turcească şi o sală de relaxare. Vă puteţi bucura de o gamă largă de tratamente de sănătate şi de relaxare. De asemenea, există o varietate de piscine interioare şi exterioare, precum şi o piscină pentru copii interioară şi în aer liber. Pentru oaspeţii tineri, hotelul oferă un loc de joacă mare cu animatori profesionişti şi un club cu jocuri. Centrul de fitness din cadrul proprietăţii asigură echipamente de fitness de ultimă oră.

Servicii incluse:
► cazare 4 nopti in camera dubla
► regim de masa demipensiune
► masa festiva de revelion
► servicii Spa- piscina interioara , jacuzzi, sauna, sala de fitness , hammam.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.