Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flora Complex 4*


Descriere

OFERTA REVELION 2019-2020: BOROVETS, BULGARIA
Flora Complex 4*
Perioada: 29.12.2019-02.01.2020 (4 nopti)
Tarif: 295 Euro/ persoana/ sejur

Servicii incluse:
- 4 nopti de cazare in camera dubla standard cu demipensiune
- Cina de Revelion
- taxele de statiune

Early booking 10% inclus valabil pentru rezervare si plata integrala pana la 15.10!

Hotelul Flora este situat în Boroveţ, la numai 50 de metri de teleschi, şi oferă o piscină interioară disponibilă în timpul sezonului de iarnă. Oaspeţii au la dispoziţie WiFi gratuit în zonele publice și un depozit de schi gratuit.

Situate în 2 clădiri comunicante și 5 imobile de apartamente, camerele și studiourile au podea din lemn masiv și balcon. Unităţile sunt dotate cu TV prin cablu. Baia privată are duș și articole de toaletă gratuite.

Hotelul are 2 restaurante. Restaurantul à la carte servește preparate din bucătăria tradițională bulgară și internațională. Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor 2 săli de conferințe și o recepție deschisă nonstop. În timpul sezonului de iarnă este disponibil un club pentru copii. Oaspeții se pot relaxa în grădina de vară.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.