Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FESTA WINTER PALACE


Descriere

FESTA WINTER PALACE 5* Descriere Hotel Hotelul Festa Winter Palace 5* este localizat la marginea padurii seculare de pini din Borovets, hotelul Festa Winter Palace este perla statiunii Borovets. Hotelul de lux de 5* este situat la 20 m distanta de centrul statiunii, in apropiere de una dintre partiile de ski si de telescaunul de mare viteza cu 4 locuri. Hotelul mai este situat si la o distanta de 500 m de Gondola. Hotelul a fost construit in 2010, are 5 etaje, 2 lifturi, 67 de camere. Facilitati Hotelul Festa Winter Palace 5* dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), casa de schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice, sala de internet, sala de conferinte, Gourmet restaurant, restaurant bulgaresc, lobby bar, Whiskey Bar, vestiar pentru echipamentul de ski, salon de infrumusetare si frizerie. Copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant, teren de joaca. Gratuit: acces la piscina interioara, fitness, sauna, baie de aburi, camera de relaxare, dusuri de contrast. Contra cost: masaj, solar etc. Animalele de companie pana la 3 kg sunt permise - confirmare in avans de la hotel (gratuit). Parcare: garaj (contra cost). Camere Hotelul Festa Winter Palace 5* dispune de urmatoarele tipuri de cazare: - Camere duble (25 mp): (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max 3 adulti), cu pat dublu, posibilitatea unui pat suplimentar. - Junior Suite: (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), cu pat dublu sau 2 paturi separate, iar patul suplimentar este un pat pliant. Junior Suite are o camera mai spatioasa cu o zona comuna sau camera poate fi separata in doua. - Standard Suite (50 mp): (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), cu pat dublu sau 2 paturi separate, iar patul suplimentar este un pat pliant. Standard Suites au 2 incaperi separate. Toate unitatile de cazare au balcon, incalzire centrala, TV satelit, telefon, mini bar, seif in camera (contra cost), podea cu mocheta, baie cu cada. Masa Mic dejun sau demipensiune. Site-ul hotelului: www.festahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.