Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Kamelia 4*


Descriere

Complex Kamelia 4* , Pamporovo

Pachet 7 nopti in perioada 30.01.2021-06.02.2021

Tarif: 315 euro/ persoana/ loc in studio/ sejur

Servicii incluse:
- cazare in studio;
- regim de masa : demipensiune;
- acces gratuit la centrul spa;
- wi-fi gratuit.

Complexul Kamelia are acces direct la partiile de schi si este situat in Pamporovo, pe partia de schi nr. 7, la o altitudine de 1.650 de metri. Ofera o piscina interioara, un centru de fitness, o baie de aburi si o sauna finlandeza. Oaspetii au la dispozitie un teren de sport multifunctional, unde pot juca tenis sau fotbal. Se pot aranja si tratamente de masaj.

Apartamentele complexului Kamelia au mobilier si accesorii moderne. De asemenea, camerele includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si o baie privata cu dus. Camerele au o chicineta utilata complet, cu o zona de luat masa si de living in plan deschis, precum si un semineu. Balconul are vedere pitoreasca la munte.

Conexiunea WiFi este gratuita in zonele publice. Proprietatea poate facilita inchirierea de autoturisme si transferul de la/la aeroport. Exista un loc de joaca interior si in aer liber. De asemenea, este disponibil un depozit privat pentru echipament de schi.

Cele 2 restaurante ale hotelului ofera o varietate de specialitati bulgaresti si europene, precum si preparate la gratar. Hotelul serveste micul dejun si cina, la un cost suplimentar. Sunt disponibile 2 sali de conferinte.

Complexul Kamelia este aproape de partia de schi si de gradinita de schi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.