Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOROVETS GARDENS APART-COMPLEX


Descriere

BOROVETS GARDENS APART-COMPLEX 2* Categoria Oficiala: 2 * Locatie: Borovets Gardens Apart-complex este situat la aproximativ 400 m de telegondola si de centrul statiunii. Cazare: Construit in 2009, o cladire, 6 etaje, 3 lifturi. 10 Studios (max 2ad), Dimensiunea 45sq.m - patul este canapea dubla extensibila, fara posibilitate pentru un alt pat. Apartamente cu 1 dormitor (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare; max 4AD), Dimensiunea 80 mp. Dormitor cu un pat dublu si o camera de zi cu canapea extensibila dubla. Apartamente cu 2 dormitoare (4 paturi normale + 2 paturi suplimentare; max 6AD), Dimensiunea 90mp - 2 dormitoare (unul cu un pat dublu, iar celalalt cu paturi twin), precum si o camera de zi cu canapea extensibila dubla. Toate studiourile si apartamentele au balcon, incalzire centrala, bucatarie (cuptor cu microunde, tacamuri / ustensile, ceainic, prajitor de paine, plite de gatit, aspirator, fier si masa de calcat, frigider), TV prin satelit, acces la internet, parchet, baie cu cada. Tip de masa: fara masa. Facilitati: receptie, seif de inchiriat (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), depozit de schi pentru echipament propriu (gratuit), lobby bar. Copii: patut pentru copii (la cerere, gratuit). Gratuit: Utilizarea de piscina interioara. Se plateste: Sauna, etc Animale de companie: Nu sunt permise. Parcare: Parcarea in aer liber (gratuit, loc de parcare limitate) si garaj (loc de parcare limitate, contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.