Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Belmont 4* Descriere Hotel Hotelul Belmont 4* este situat la 1,5 km de centrul statiunii si la 1 km distanta de partia de schi. Hotelul a fost construit in anul 2005, renovat in anul 2012 si dispune de 60 camere duble, 18 apartamente, 6 etaje, 1 lift si este format dintr-o singura cladire. Facilitati Hotelul Belmont 4* dispune de receptie cu seif, casa de schimb, Wi-Fi in spatiile publice ale hotelului, internet, sala de internet, vestiar pentru echipamentul de ski (contra cost), lobby-bar, night bar, restaurant principal, restaurant traditional, sala de conferinte (capacitate de pana la 90 de locuri), centru SPA, bowling, coafor, salon de infrumusetare, medic la cerere. Copii: patut (la cerere, gratuit), scaun inalt la restaurant (la cerere, gratuit), sectiune copii la piscina. Gratuit: Minibus la statia de jos a telescaunului conform unui orar prestabilit, piscina interioara incalzita, fitness, bowling, massage, solar, sauna, baie de aburi, baie turceasca, tratamente SPA, etc. Animalele de companie nu sunt permise. Parcare: exterioara gratuit pentru clientii hotelului. Camere Hotelul Belmont 4* dispune de urmatoarele tipuri de cazare: - Camera Dubla (2 paturi normale+1 pat suplimentar, max.3 adulti), aprox 25 m.p. suprafata, doua paturi separate. Patul suplimentar este o canapea extensibila. - Apartament cu 1 dormitor (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulti), aprox. 45 m.p. suprafata, un dormitor cu un pat dublu, un living cu o canapea extensibila. Patul suplimentare sunt canapeaua extensibila. Toate unitatile de cazare dispun de incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, minibar, Wi-Fi, mocheta, baie cu dus si uscator de par. Anumite camere si apartamente au balcon. Anumite unitati de cazare dispun de seif (gratuit). Masa Demipensiune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.