Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lux Garden


Descriere


Amplasare: Amplasat perfect la baza pârtiilor de schi și la câțiva pași depărtare de stația de jos a gondolei din Azuga, Lux Garden este singurul hotel de cinci stele care vă oferă o oază de liniște, confort și servicii dedicate.




Facilitati hotel:


Capacitatea hotelului este de 50 de camere, în următoarea structură de cazare:


ü 21 Camere Duble Standard Matrimoniale (din care 8 cu canapea),


ü 18 Camere Duble Standard Twin (2 paturi),


ü 3 Camere Duble Executive,


ü 2 Apartamente Junior Suite,


ü 3 Apartamente Mountain Suite,


ü 3 Apartamente Lux Garden Suite.


Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu mobilier de calitate, televizor cu plasma, internet de mare viteza, telefon international direct, televiziune prin cablu, minibar, control-acces cu card, uscator de par, masa si masina de calcat, incalzire prin pardoseala, aport de aer proaspat.


Hotelul dispune de restaurantul cu preparate specifice romanesti si international; bar; centru spa unde beneficiati de piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, salon pentru masaj cu patru cabine, precum si sala de fitness dotata cu cele mai performante echipamente pentru bodybuilding; centrul de conferinÅ£e, cu cele două săli, Sorica şi Cazacu, modern mobilate şi echipate, dispunând de flipchart, videoproiector şi ecran de proiecÅ£ie, sistem audio de ultimă generatie,laptop şi acces la internet de mare viteza etc.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.