Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flora Alpina


Descriere

Flora Alpina a fost construita in 2008 in stil austriac si a fost realizata prin Proiect Sapard fiind situata intr-o pitoreasca pozitie, la 1000 m altitudine, in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu.

Clasificata la categoria de 4 stele (cu punctaj de 5 stele), este in orice anotimp o destinatie ideala pentru turismul de afaceri si vacante. Amplasarea pensiunii ofera o superba priveliste asupra partiilor de schi Sorica si Cazacu, aflate la o distanta de 5 minute si asupra unui cadru natural montan deosebit. Aici, la aproximativ 200m de baza partiilor s-a inaugurat in 2008 pensiunea Hotel Flora Alpina.Accesul se face foarte usor fiind la doar 2 km de la DN1 pe un drum perfect asfaltat ce nu va solicita masina la probe de off-road, dar totusi veti fi in mijlocul naturii, in imediata apropiere a padurii. Camere: Oaspetii nostri au la dispozitie locuri de cazare in camere duble ( paturi matrimoniale / paturi twin) si aprtamente ( living, oficiu si dormitor)

Fiecare camera / aparatament dispune de TV LCD Sony, cablu TV, minibar, internet WIFI, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.