Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pension Bergblick (Bad Goisern)


Descriere

Descriere: Incadrat de peisajul impunator al varfurilor muntoase ale masivului Dachstein-West, statiunea Bad Goisern ofera un cadru mirific pentru plimbari, drumetii sau practicarea sporturilor de iarna (schi-alpin, schi-fond).
Partiile de schi Gosau-Russbach-Annaberg se afla in regiunea schiabila Dachstein-West, oferind un sistem de transport pe cablu de la 780 m pana la 2100 m altitudine, in total 60 instalatii de transport pe cablu, 142 kilometri de partii excelente, cabina teleferic Panorama-JET Zwieselalm, schi-lift 6-locuri Hornspitz-Express II.
Distanta intre Bad Goisern si regiunea de schi Dachstein-West este de circa 17 km iar oraselul pitoresc Hallstatt si baile termale din Bad Ischl sunt la 11 km departare.


Localizare: Pensiunea Bergblick se afla la intrarea in Bad Goisern, avand vedere spre masivul Dachstein, la circa 700 m departare de centrul localitatii.


Facilitati hotel: restaurant, bar, sala mic-dejun, berarie, parcare, conexiune Wi-Fi., depozit pentru echipament de schi si snowboard.


Facilitati camere: Camerele sunt confortabile, luminoase si comod mobilate, au in dotare baie privata cu cabina de dus. TV, acces Wi - Fi, majoritatea au balcon.


Site: https://pensionbergblick.at/


Servicii incluse:
Cina festiva de Craciun si Revelion (cu 4 preparate principale si bautura spumanta);
1 sticla apa minerala la sosire in camera;
Parcare;
Acces Wi-Fi;
Taxe locale;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.