Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Goldenes Schiff


Descriere

Descriere: Goldenes Schiff are o amplasare ideala, in mijlocul orasului Bad Ischl, avand o vedere extraordinara a lacului Traun, care se afla peste drum. Hotelul pune la dispozitia turistilor servicii de calitate superioara si o atmosfera prietenoasa.


Localizare: Hotel Goldenes Schiff este amplasat in centrul orasului Bad Ischl, direct pe malul raului Traun. In apropiere se gasesc baile termale Eurotherme, gara aflata la 600 m distanta, vila Imperiala Kaiservilla la 850 m, iar partia de schi Katrin la aproximativ 2,5 km distanta.


Bad Ischl este un oras aflat la 468 m altituditudine, in mijlocul unui peisaj alpin pitoresc, fosta statiune imperiala, resedinta de vacanta a celebrului cuplu habsburgic, imparatul Franz-Joseph si imparateasa Sisi. Printre cele mai cunoscute atractii turistice sunt Baile Termale Imperiale, lacurile alpine (Wolfgangsee, Ebensee, Attersee), minunatul orasel istoric Hallstatt (face parte din patrimoniul UNESCO) aflat la 22 km, orasul Salzburg (55 Km).

Regiunea de schi Dachstein West: formata din partiile din Gosau-Russbach-Annaberg, Freesport Arena Krippenstein, Feuerkogel in Ebensee, Postalm, Abtenau, St. Martin-Lungotz (partii nocturne), Karkogel in Abtenau si Bad Durnberg.


Zona de schi Gosau-Russbach-Annaberg: 780 m - 2100 m altitudine, cu 40 teleschiuri, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km de partii: 34 km albastre, 96 km rosii, 45 km de partie pentru schi fond.

Partiile Krippenstein: intre 608-2100 m altitudine, au 13 km partii, 2 skilifturi, 1 telescaun, 3 telecabine, alti 30 km de partii fara marcaj (off-piste), trasee pentru drumetii de iarna, 14 km de partii pentru schi fond.

Facilitati hotel: Hotelul ofera ofera un lobby modern si spatios cu bar si semineu. De asemenea restaurant, acces Wi-Fi in intreg hotelul, centru spa (are 80 m si este dotat cu baie de aburi si sauna.), parcare proprie.

Facilitati camerele: Toate cele 58 de camere au baie privata cu dus, telefon, radio, seif, uscator de par,TV, acces Wi-Fi, minibar, birou.
Camerele duble Classic: au 22 m/2 si o capacitate de 1-2 persoane, cu pat dublu sau paturi separate.
Camerele duble Classic-Plus: au 23-30 m/2 si au o capacitate 1-4 persoane, cu pat dublu sau paturi twin si partial cu canapea extensibila..
Camerele duble Deluxe-Plus: au 38 metri si o capacitate de 1-4 persoane, cu zona de living-room si dormitor. De asemenea balcon sau fereastra panoramica spre raul Traun si Vila compozitorului Lehar.

Site: https://www.goldenes-schiff.at/

Servicii incluse:
Access SPA
Acces Wi-Fi
Tableta in camera
Reducere 10% la intrare Eurotherme Bad Ischl
Salzkammergut Card inclusive (reduceri la peste 110 obiective si atractii turistice, telecabine, vapoare de agrement, etc.), valabil pentru sejururi de peste 3 nopti.
Parcare (in functie de disponibilitate)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.