Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gasthof Kirchenwirt (Gosau)


Descriere

Descriere: Gasthof Kirchenwirt este un hotel de 3 stele cu traditie ospitaliera. Fiind amplasat in centrul statiunii Gosau, are o priveliste de neuitat, asupra unuia dintre cele mai frumoase masive ale Alpilor austrieci, anume Gosaukamm. Statia de ski-bus se afla la doar 50 m departare, iar telecabinele la 1 km. Printre facilitati se numara un restaurant, bar, depozit pentru echipament de ski si snowboard.

Zona de schi Dachstein - West - Gosau/Annaberg: cu 45 de ski-lifturi, telecabine, trenuri alpine, 40 km de partii excelente situate la altitudini cuprinse intre 780 m 2100 m.


Freesports Arena Krippenstein: altitudine 608-2100 m cu 2 schi-lifturi, 1 telescaun, 3 telecabine si 13 km de partii (4 km partii albastre, 6 km partii rosii, 3 km partii negre, precum si 30 km partii off-piste/freeride), 14 km partii pentru schi fond.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Gosau, la 15 km de Hallstatt si 25 km departare de statiunea Bad Ischl cu baile termale Salzkammergut Therme .


Facilitati hotel: receptie, restaurant, bar, seif, lift, camera de joaca pentru copii, depozit echipament ski si snowboard, terasa, acces Wi-Fi, parcare, zona de wellness/spa cu sauna finlandeza si camera de relaxare.

Facilitati camere: TV, telefon, uscator de par, radio, baie privata; majoritatea au balcon.


Site: http://www.kirchenwirt-peham.at/

Servicii incluse:
Folosirea Wellness/SPA;
Cina festiva de Craciun (4 preparate principale);
Cina festiva de revelion (4 preparate principale);
Acces W-iFi nelimitat;
Reducere (intrare) la piscina locala din Gosau;
Parcare;


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.