Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Pensiunea Steaua Ariesului este amplasata pe raul Aries, in localitatea montana Albac.
Asezata aproape de sosea, sprijinita de coama dealului, invecinata cu apa limpede a Ariesului si cu padurea tacuta de brazi, Steaua Ariesului are un restaurant si 25 camere pentru cazare:
  • 17 camere cu doua locuri si canapea extensibila
  • 8 camere cu 2 locuri
***fiecare camera are baie proprie

Pensiunea Steaua Ariesului va poate oferi cazare si la pensiunea Perla Ariesului (pensiune de 2 margarete, cu 50 locuri de cazare in 22 camere si cu 90 locuri in restaurantul pensiunii). Alegerea va apartine!


In toate cele doua pensiuni veti fi intampinati cu caldura de catre un personal bine instruit, gata sa va serveasca si sa va creeze o atmosfera cat mai placuta.
Pensiunea Steaua Ariesului dispune de un restaurant de 100 de locuri, in care se pot servi mancaruri din bucataria traditionala romaneasca, dar si meniuri mai sofisticate.
La prepararea mancarurilor folosim si produse obsinute in ferma proprie.

  • Pentru cei care prefera sa serveasca masa in aer liber, dispunem de o terasa acoperita cu 30 de locuri
  • Amatorii de barbeque pot merge in poiana de peste rau, unde le punem la dispozitie gratar sau un protap-rotisor si foisoare.
  • Camerele luminoase si spatioase dispun de parchet si mobilier din lemn.
De asemenea, toate camerele includ o canapea pentru suplimentarea locurilor de cazare, baie si TV prin cablu.
  • Articole de toaleta gratuite.
  • Animalele de companie NU sunt acceptate.
Check-in orele 10:00 a 13:00 / Check-out orele 07:00 a 12:00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.