Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Valea cu Pesti


Descriere

Hotelul Valea cu Pesti este situat la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, la numai 7 km de Barajul Vidraru,la doar 30 de minute de Balea Lac, la 12 km de Cetatea Poienari si la mai putin de 38 km de Curtea de Arges pe celebrul drum Transfagarasan – DN7C. Facilitati hotel : la demisol este amplasata zona SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi) si zona de agrement (sala bowling, biliard si tenis de masa) si o sala multifunctionala. La parterul complexului se afla receptia, barul de zi, sala de conferinte (capacitate 80 de locuri, dotata cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor, DVD player) si restaurantul (capacitate 160 locuri),sah, rummy, table, carti de joc,parcare proprie cu 40 locuri in incinta complexului turistic si inca 20 de locuri in imediata apropriere. Facilitati camere : TV color conectat la un sitem de televiziune prin satelit, telefon cu acces direct la linie internationala si aer conditionat, grup sanitar propriu , cada/cabina de dus, foehn si telefon, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.