Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Miky este situat in Arad, la mai putin de 3 km de centrul orasului, amplasat langa cea mai circulata artera la intrare in Arad dinspre Deva.

Acesta pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, parcare privata si receptie cu program non stop.
Camerele sunt elegante si asigura confortul necesar oaspetilor sai.
Locatia se afla la 50 m de cea mai apropiata statie de autobuz si la 4,5 km de gara Arad.

Designul modern decorat in tonuri luminoase ofera o experienta a ospitalitatii desavarsite.
Hotelul pune pret pe calitate, oferind maximul in favoarea clientului.

Tipuri de camere puse la dispozitia turistilor:

Camera dubla cu pat matrimonial - Are o suprafata generoasa fiind formata din dormitor cu pat matrimonial, hol si baie proprie cu cabina de dus, TV cu ecran LED 81cm, minibar. Camera poate fi rezervata atat in regim single cat si double. Designul modern decorat in tonuri luminoase ofera experienta ospitalitatii desavarsite.

Camera dubla cu paturi twin - formata din dormitor, hol si baie cu cabina de dus, fiind echipata cu 2 paturi, TV cu ecran LED 81cm si minibar. Camera poate fi rezervata atat in regim single cat si double.

Camera dubla superioara (pat matrimonial) - Suprafata mai mare decat camerele duble standard. Sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, hol si grup sanitar propriu (cabina de dus), TV cu ecran LED 81 cm si minibar. Camera se poate rezerva atat in regim single cat si double.

Apartament - Foarte spatios, format din living, dormitor, hol si grup sanitar propriu (cabina de dus). Dotari: living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, Tv cu ecran LED 81 cm si minibar.

Restaurantul Miky are o capacitate de 140 de persoane fiind locul ideal pentru servirea tuturor celor 3 mese. De asemenea, aici se pot organiza mese festive.

Sala de conferinte cu o capacitate de 40 de persoane echipata cu tehnologie de ultima ora si Internet Wireless.

Obiective turistice:
- Palatul Administrativ;
- Catedrala Sfanta Treime;
- Teatrul Clasic Ioan Slavici;
- Filarmonica de Stat;
- Baile Lipova;
- Rezervatia mixta Moneasa;
- Parcul Natural Lunca Muresului;
- Castelul Regal de la Savarsin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.