Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE BREEZE


Descriere

Descriere HOTEL SIDE BREEZ:
Hotelul a fost deschis in 2005. Acesta dispune de 265 de camere.
Tip masa:
All Inclusive
Localizare HOTEL SIDE BREEZ:
Hotelul este situat la aproximativ 260 m fata de plaja, in Colakli, la 10 km fata de orasul Manavgat, 8 km fata de orasul Side, la 65 km fata orasului Antalya si la 55 km fata de aeroport.
Plaja:
La HOTEL SIDE BREEZ veti gasi o plaja privata de nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
La HOTEL SIDE BREEZ beneficiati de camere intre 22 si 45 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, parchet, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati generale La HOTEL SIDE BREEZ:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: 1 restaurant principal in cladirea principala si 1 restaurant principal pe plaja, 2 restaurante a la carte (italian si pescaresc), 5 baruri, discoteca, 2 piscine exterioare, 1 piscina pentru copii si 1 piscina interioara, tobogane, centru spa, sauna, baie turceasca, fitness, tenis de masa, sah, volei, animatie, seri tematice, curatienie zilnica in camera.
Servicii cu plata: biliard, sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), tratamente in centrul spa, masaj, curatatorie, darts, doctor, colt cu internet, fotograf, coafor, magazin de suveniruri si haine, magazin de bijuterii, rent a car.
Facilitati copii La HOTEL SIDE BREEZ:
Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina, tobogan pentru copii, mini club pentru copii (4-12 ani), loc de joaca pentru copii, bufet pentru copii, mini disco, amfiteatru cu diverse activitati pentru copii.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- restaurantul principal de pe plaja functioneaza in functie de condiitle meteorologice;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- nu accepta animale de companie;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Web: www.sidebreezehotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.