Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL


Descriere

Descriere HOTEL ORANGE COUNTY RESORT KEMER:
Hotelul ORANGE COUNTY RESORT KEMER este construit in stilul unic arhitectural olandez al secolului XVI, cu cladiri traditionale inspirate din arhitectura orasului Amsterdam, situate de-a lungul unui canal. Acest canal este folosit ca zona de piscina exterioara si pentru diverse petreceri. De asemenea, de-a lungul canalului, clientii vor gasi cafenele, baruri, restaurante, discoteca, in stilul specific orasului Amsterdam. Hotelul are in total 526 de camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Cina Festiva de Revelion - obligatorie
Localizare HOTEL ORANGE COUNTY RESORT KEMER:
Hotelul este situat in Kemer, la 60 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya.
Plaja:
ORANGE COUNTY RESORT KEMER este situat pe plaja cu pietre cu lungime de 90 m, cu ponton si premiata Blue Flag. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele la plaja sunt gratuite.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, telefon, mini bar, seif, TV satelit, uscator de par.
Facilitati generale HOTEL ORANGE COUNTY RESORT KEMER:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, patiserie, restaurant a la carte, cafenea, 7 baruri, inghetata, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, piscina interioara (nu este deschisa in sezonul de vara), tenis de masa, darts, centru fitness, discoteca, hammam, sauna, internet wi-fi, sali de conferinta, programe de animatie.
Servicii cu plata: restaurantul a la carte, room service, bauturile alcoolice servite in lobby bar intre orele 24:00 07:00, fresh-uri din fructe, bauturile imbuteliate, bauturile premium, room service, biliard, servicii medicale, servicii de curatatorie, telefon, fax.
Facilitati copii HOTEL ORANGE COUNTY RESORT KEMER:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), mini disco, piscina pentru copii, loc de joaca.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu o zi inainte;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: https://www.orangecounty.com.tr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.