Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOVIA GELIDONYA HOTEL


Descriere

www.noviahotels.com Localizare: Hotelul este situat in centrul orasului Kemer, la 60 km de aeroportul din Antalya. Cazare: Numarul total de camere 221 repartizate in 4 cladiri: camere standard (24mp, un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere Economy (18-20mp, max.2+1pax), 2 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini-bar (o sticla de apa la sosire), seif (contra cost), parchet laminat, TV prin satelit si canale de muzica, balcon. Servicii: All inclusive - tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, prajituri dupa amiaza, ceai si cafea, cina, cina noaptea tarziu, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale pana la ora 23:00. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, sucurile de fructe proaspete, bauturile imbuteliate, toate alimentele si bauturile imbuteliate/cutie la barul de pe plaja, inghetata, cafeaua turceasca, cocktail-urile cu alcool, room service, bauturile in Disco Bar. Facilitati: restaurant principal tip bufet, lobby bar, bar la piscina si snack bar pe plaja. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, baby sitting, salon de coafura, centru comercial, telefon, fax, internet café, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi in zona de lobby este gratuita. Plaja: privata si si afla la o distanta de 150m de hotel, sezlonguri, umbrele de soare gratuite. Prosoapele de plaja sunt contra cost. Exista shuttle bus gratuit pentru transfer de la hotel spre plaja. Sport si divertisment: piscine in aer liber si de interior (inchisa vara) pentru adulti si copii, tobogan, centru de fitness, sauna, baie turceasca, tenis de masa. Contra cost: sporturi nautice pe plaja, masaj, centru de frumusete, baie de aburi, biliard si jocuri pe calculator. Programe de divertisment in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 - 12 ani. NOTA: Ultima renovare 2013.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.