Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONCORDIA CELES HOTEL


Descriere

Descriere HOTEL CONCORDIA CELES:
Hotelul a fost deschis in anul 2003 iar ultima renovare a avut loc in 2014.Hotelul are o suprafata totala de 16.000 mp. Acesta dispune de 404 camere repartizate astfel: camere standard, junior suit si camere familiale.Tip masa:
Ultra All InclusiveLocalizare HOTEL CONCORDIA CELES:
Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Okurcalar, la 105 km de centrul orasului Antalya si la 90 km de aeroport. Statiunea Alanya se afla la 35 km distanta.Plaja:
La HOTEL CONCORDIA CELES veti gasi o plaja privata de nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite ( schimbare prosoape -cost 1 euro).Dotari camere:
La HOTEL CONCORDIA CELES beneficiati de camere intre 24 si 45 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, acces internet WI-FI, balcon. Curatenia in camere se face zilnic iar prosoapele se schimba la 2 zile.Facilitati generale HOTEL CONCORDIA CELES:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 1 restaurant a la carte, 3 baruri, patiserie, 1 piscina exterioara pentru adulti si una pentru copii, 1 piscina interioara pentru adulti si una pentru copii, centru Spa, sauna, hammam, centru fitness, discoteca, programe de animatie, WI-FI in lobby,tenis de masa, sah, darts, volei, baschet, minifotbal, volei si fotbal pe plaja.
Servicii cu plata: seif, nocturna pentru tenis, biliard, sporturile pe apa (navigatie,wind surfing, sporturi motorizate), internet si jocuri video,tratamente in centrul spa, masaj, doctor, rent-a-car, magazine, salon infrumusetare.Facilitati copii HOTEL CONCORDIA CELES:
Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina interioara si una exterioara, miniclub (3-12 ani), animatie. Alte informatii:
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.Clasificarea agentiei: 5* Web: http://www.concordiaceles.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.