Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMA'S BELEK HOTEL


Descriere

Descriere HOTEL ARMAS BELEK:
Hotelul ARMAS BELEK a fost deschis in anul 2012 si renovat in anul 2017. Este construit pe o suprafata de 40000 mp si are 367 de camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL ARMAS BELEK:
Hotelul este situat la 3 km de orasul Belek si la 35 km de aeroportul din Antalya.
Plaja:
Hotelul ARMAS BELEK are plaja privata cu nisip cu o lungime de 500 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, mini bar, TV satelit, seif (contra cost), telefon, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, balcon.
Facilitati generale HOTEL ARMAS BELEK:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, 4 baruri, 2 piscine exterioare din care una cu tobogane, piscina pentru copii, sauna, baie turceasca, program de animatie, activitati sportive, muzica live, discoteca, biliard, tenis de masa, aerobic, darts, voley pe plaja, centru fitness.
Servicii cu plata: bauturile imbuteliate, fresh de portocale, unele bauturi de import, masaj si alte tratamente de intretinere, sporturi acvatice, internet wi-fi in lobby si spatiile comune, seif, telefon, fax, biliard, servicii de curatatorie.
Facilitati copii HOTEL ARMAS BELEK:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, mini disco, loc de joaca.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o data pe sejur de minim 7 nopti;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.armashotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.