Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALI BEY CLUB MANAVGAT


Descriere

www.club-alibey.com. LOCALIZARE: Satul de vacanta este situat in regiunea Kizilagac, la 12 km de Manavgat si 60 km distanta de aeroportul din Antalya. CAZARE: Hotelul dispune de un numar total de 450 camere. Camerele standard si family sunt situate in cladiri a cate 2 etaje, cu arhitectura turceasca. Toate camerele au baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, minibar (apa si bauturi racoritoare), seif, tv satelit, gresie, balcon. Camerele family sunt formate din 2 camere standard cu usa de legatura. SERVICII: All Inclusive – bufet la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari intre mese, toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice, inghetata. Nu sunt incluse: bauturile de import, restaurantul A’la Carte, vinurile speciale si sampania. FACILITATI: Restaurant principal, restaurant A la Carte, baruri si gustari in complexul hotelier. Serviciile medicale, spalatoria si curatatoria, telefonul, faxul, internetul, jocurile la calculator. Centrul comercial, coaforul, serviciul “rent a car” sunt contra cost. PLAJA: Plaja este de nisip, cu sezlonguri umbrelute si prosoape gratuite . SPORT si DIVERTISMENT: Piscine exterioare pentru adulti si copii, 1 piscina exterioara interzisa copiilor sub 15 ani, aqua park cu 9 tobogane pentru adulti si 6 tobogane pentru copii, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, fotbal pe plaja, mini fotbal, baschet, tenis de masa, jogging, darts, tir cu arcul. Servicii cu plata : terenuri de tenis, echipamente si lectii de tenis, fotbal, sporturi nautice, centru de sanatate si infrumusetare. Programele de animatie sunt realizate de o echipa de 70 de profesionisti, diferite activitati in timpul zilei, seara, mini club pentru copii, muzica live.
LOCALIZARE: Satul de vacanta este situat in regiunea Kizilagac, la 12 km de Manavgat si 60 km distanta de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.