Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKKA HOTELS CLAROS


Descriere

www.akkahotels.com
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Kiris, la 7 km de centrul orasului Kemer si la 55 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numarul total de camere 112 in doua cladiri principale: 90 camere standard (22-25mp, max 2+1 pax), 6 camere family (55-60mp, duplex cu doua dormitoare, o baie, max 4 pax), 16 camere Suit (45-50mp, o camera spatioasa cu dormitor si zona de relaxare cu o canapea extensibila, o baie, max 4 pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, sistem aer conditionat centralizat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini-bar (numai apa), seif (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive - tip bufet pentru mic dejun, pranz, ceai, cafea si prajituri dupa-amiaza, cina, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice pana la ora 24.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, toate bauturile imbuteliate, sucurile proaspete de fructe, produsele alimentare si bauturile dupa ora 24.00.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, lobby bar si bar la piscina. Contra cost: servicii medicale la cerere, telefon, fax, internet.

Plaja: Plaja privata la o distanta de 350m, nisip si pietris, cu sezlonguri, umbrele de soare gratuite. Prosoapele de plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment: piscine in aer liber pentru adulti si copii, 2 tobogane, tenis de masa, gimnastica. Contra cost: baie turceasca, sauna, masaj si sporturile nautice.
Programe de divertisment cu animatori ziua la piscina si seara spectacole. Mini club pentru copii.
Localizare Hotelul este situat in regiunea Kiris, la 150 m de plaja, la poalele muntilor Beydaglari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.