Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB (ex-Ralitsa)


Descriere

Situat intr-o zona linistita hotelul Ralitsa ofera un standard ridicat de cazare intr-o mediu linistit si relaxant. Clubul de echitatie din apropiere precum si terenurile de fotbal si de tenis ofera o gama larga de activitati de agreement pentru turistii acestui hotel.

LOCALIZARE

In zona parcului , la 950 m de plaja, magazine, restaurant, baruri si alte facilitate.Special pentru clientii acestui hotel , se ofera transport pana la plaja si retur , la fiecare 30 minute in intervalul orar 09:30 -17:00.

FACILITATI:

Piscina exterioara, piscine interioara , restaurant principal, Restaurant A l'a carte Ralitsa Superior, bistro Ralitsa , lobby bar, bar la piscine, snack bar, facilitate pentru internet, salon de coafura, servicii de curatatorie, serviciu rent- a-car, exchange.

Animalele de companie: sunt acceptate la cerere contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:

Excursii, sporturi acvatice ( scufundari , plimbari cu barca , windsurfing, body boarding), volei pe plaja, tenis, mini-golf , club de echitatie, fotbal, basket, tenis de masa, fitness, biliar, luna-park
Divertisment: frecvente activitati in cursul zilei si de divertisment seara, care include jocuri, competitii, activitati pentru copii, spectacole, 6 zile pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.