Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Laguna Beach


Descriere

Tarif persoana in camera dubla cu all inclusive: 130 euro
Hotel Laguna Beach 4*
Hotelul Laguna Beach este situat în Albena, chiar pe malul mării. Proprietatea oferă servicii de tip all inclusive, diverse opțiune de luat masa, o piscină sezonieră în aer liber și o piscină interioară. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit în zonele publice și au la dispoziție o umbrelă și 2 șezlonguri pe plajă, fără costuri suplimentare.

Hotelul are un restaurant cu grădină de vară, unde seara se oferă meniuri tematice. La barul din hol puteți savura băuturi răcoritoare, iar snack barul de lângă piscină servește salate și fructele proaspete.

Toate camerele au balcon și sunt dotate cu TV prin cablu, minibar, birou și baie privată, prevăzută cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Centrul de spa și wellness include o cadă cu hidromasaj și un studio de masaj. Hotelul Laguna organizează excursii și pune la dispoziție facilități pentru numeroase sporturi nautice, precum și o sală de jocuri. Oaspeții au la dispoziție un club de echitație și pot juca volei pe plajă, tenis, fotbal, baschet și minigolf. În fiecare zi este oferit un program de animație pentru copii.

Proprietatea se află la 8 km de orașul Balcic și palatul cu același nume și la 12 km de stațiunea Nisipurile de Aur. Centrul orașului Varna este situat la 27 km de Hotelul Laguna Beach, iar aeroportul se află la o distanță de 31 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.