Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 11 rezultate

Bansko, Bulgaria

Localizare este situat la aproximativ 300 m departare de baza teleskiului si la aproximativ 1km distanta de centrul frumoasei statiuni BanskoFacilitati renovat in 2016 restaurant bar WiFi in bar sala de conferinteroom service schimb valutar magazin s . . .

Borovets, Bulgaria

Localizare este situat la aproximativ 100 m fata de centru statiunii Borovets si 50 m departare fata de partia de ski Cherveno ZnameFacilitati construit in 2009 restaurant bar WiFi in bar club de noapte piano bar schimb valutar room service sala de c . . .

Halkidiki, Grecia

Localizare situat pe malul marii in apropiere de Nea SkioniFacilitati restaurant bar bar la piscina piscina interioara si exterioara internet animatie club pentru copii sala de fitness teren de tenis hamam jacuzzi sauna Spa parcareDotari camere baie . . .

Pamporovo, Bulgaria

Localizare este situat la aproximativ 800 m departare de baza teleskiuluiFacilitati construit in anul 2007 restaurant bar WiFi in bar magazine seif contra cost spalatoriecalcatorie contra cost fier de calcat parcare pazitacontra cost parcare nepazita . . .

Bansko, Bulgaria

Localizare este situat la 13 km de centru si 600 m fata de gondolatelecabina Facilitati renovat in anul 2011 restaurant a la carte bar WiFi in bar sala de conferinte fier de calcat parcare nepazita room servicecontra cost seifcontra cost spalatoriec . . .

Borovets, Bulgaria

Localizare este situat la aproximativ 25 Km fata de centrul statiunii Borovets si 35 Km fata de telecabinaFacilitati construit in anul 2011 restaurant bar WiFi in bar club de noapte room service centru SPA coafor magazin spalatoriecontra cost garaj i . . .

Pamporovo, Bulgaria

Localizare este situat in centrul statiunii Pamporov si la aproximativ 15 Km departare de baza teleskiuluiFacilitati construit in anul 2007 restaurant principal in stil traditional Radopi restaurant a la carte bar WiFi in spatiile publice magazin se . . .

Bansko, Bulgaria

Localizare este situat la aproximativ 150 m departare de baza teleskiului si la aproximativ 2km distanta de centrul frumoasei statiuni BanskoFacilitati construit in 2007 restaurant bar internet in spatiile deschise room service magazin camera pentru . . .

Bansko, Bulgaria

Localizare este situat la aproximativ 300 m departare de baza teleskiului si la aproximativ 900m distanta de centrul frumoasei statiuni BanskoFacilitati construit in anul 2009 si renovat in anul 2014 restaurant bar internet in barcontra cost sala de . . .

Bansko, Bulgaria

Localizare este situat la aproximativ 200 m departare de baza teleskiului si 1 Km departare fata de centrul frumoasei statiuni BanskoFacilitati renovat in anul 2011 restaurant aprs ski bar WiFi in spatiile publice seif schimb valutar centru SPAWellne . . .

Borovets, Bulgaria

Localizare este situat la aproximativ 2 Km departare fata de centrul statiunii Borovets si 2 Km fata de telecabinaFacilitati renovat in anul 2009 restaurant bar WiFi in bar seifcontra cost schimb valutar room service 2 sali de conferinta centru de af . . .