Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tropical (Chanioti, Kassandra)

de la
381 
Tarif / persoana
* perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la 400 m de plaja cu nisip Chanioti, in Halkidiki, si la aproximativ 100 de kilometri de centrul orasului Salonic (80 km de aeroport), Hotelul Tropical va asteapta pentru un sejur placut. Satul pitoresc Afytos este la 19 km, baruri, restaurante si supermarketuri sunt la cativa pasi.

Hotelul Tropical are piscina, terasa cu sezlonguri si snack bar la piscina. Ofera WiFi gratuit in toate zonele si parcare public gratuita. Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun continental servit zilnic in zona de luat masa sau se pot bucura de o masa cu arome mediteraneene la restaurantul proprietCii.


Complexul este format din camere in sistem self-catering, cu vedere la piscina si gradina. Toate studiourile sunt accesibile cu lift, dispun de balcon, sunt dotate cu aer conditionat si sunt dotate cu o chicineta cu frigider, plita pentru gatit si fierbator electric. De asemenea, sunt disponibile seif, uscator de par si TV cu canale prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.