Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL

Descriere

Localizare PARK HOTEL: Park este un hotel elegant, primitor, situat in Tsilivi, la 800 de metri de plajă, la numai 4 km de orasul Zakynthos si de portul acestuia. Aeroportul se află la 7 km. La 5 minute de mers pe jos este situat centrul orasului Tsilivi, unde veti găsi restaurante si magazine.
Facilitati PARK HOTEL:Hotelul oferă un lounge spatios cu TV prin satelit, sală de jocuri, zonă de luat masa si o piscină cu sectiune pentru copii. Oaspetii se pot relaxa la piscină si pot savura băuturi la cocktail bar sau afară, pe verandă. Zona piscinei este inconjurată de o terasă deschisă si de o grădină mare.
Dotari camere:Hotelul Park ofeta camere confortabile si elegante, dotate cu aer conditionat, TV cu canale prin satelit si telefon cu linie directă. De asemenea, acestea includ un seif si un frigider/minibar.
Masa: demipensiuneLa Park Hotel bufetele de mic dejun si de cină sunt servite in zona extinsă de luat masa. Barul de la piscină oferă o varietate de gustări, cocktailuri si băuturi răcoritoare.
Servicii PARK HOTEL:Personalul de la receptie vă stă la dispozitie in orice moment pentru a vă oferi toate informatiile necesare despre excursii si tururi, precum si servicii de inchirieri auto, schimb valutar si secretariat. Accesul la Wi-Fi este gratuit pe intreaga proprietate.
Detalii hotel: www.hotel-park.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.