Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL METAXA: Este un hotel de buget, dar primitor si ingrijit. Se preteaza atat pentru cupluri, cat si pentru familii, aflandu-se intr-o statiune mai linistita, Kalamaki.

Tip masa:
Fara masa, Mic dejun.

Localizare HOTEL METAXA:
Hotelul este localizat in statiunea Kalamaki, la cca 600m de plaja. Distanta fata de aeroport este de cca 3km, iar pana in orasul Zante veti parcurge cca 8km.

Plaja: plaja publica cu nisip, la cca 600m distanta fata de hotel

Dotari camere: pat suplimentar (poate fi si pliant), baie, balcon, Tv, AC (6 euro/zi), safe (7 euro/zi), frigider (3 euro/zi), wifi (7 euro/sapt).
Curatenia in camera se face de 6 ori/saptamana, lenjeria si prosoapele se schimba de 2 ori/saptamana.Unele camere sunt renovate.

Facilitati HOTEL METAXA: terasa, gradina, inchirieri biciclete (contra cost), tenis de masa, loc de joaca pentru copii, snack-bar, bar, parcare la strada, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, piscina pentru adulti si copii cu sezlonguri si umbrele (pentru clientii hotelului), pool bar, in fiecare luni program 'seara greceasca', restaurant, receptie (8 a.m. - 12 p.m.)


Categorie oficiala: 2*

Web: https://www.metaxahotel.com/

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.