Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laganas Tropicana (Laganas)


Descriere

Descriere: Laganas Tropicana este un complex de apartamente alcatuit din trei cladiri, situat in Laganas, intr-o zina linistita, aproape de plaja.

Localizare: situat la 500 m de centrul statiunii, la 250 m de plaja cu nisip fin din Laganas, aproape de statia de autobuz. Aeroportul si orasul Zante se afla la 5 km.

Facilitati: gradina spatioasa, piscina exterioara, terasa de plaja cu sezlonguri si umbrele gratuite, lobby bar, snack bar, internet wifi gratuit in spatiile publice.

Dotari camere: Laganas Tropicana dispune de 29 de studiouri de 28 mp, dotate cu: podea tip gresie, cicineta, baie privata, balcon, frigider, aer conditionat (contra cost: 8 eur/zi), seif (contra cost: 15 eur/saptamana). Curatenia in camere se face de doua ori pe saptamana, prosoapele se schimba de doua ori pe saptamana.

Masa: fara servicii de masa

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.