Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLORIA MARIS


Descriere

Hotelul are o locatie unica, intr-un mediu in care turistii pot admira faimoasele broaste testoase Caretta-Caretta. Stilul modern si arhitectura clasica a hotelului, aduc un plus de frumusete cadrului natural.Facilitati camere
Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat (contra cost in standard room si family room), telefon, radio, TV, seif, frigider (contra cost in standard room si family room), baie cu dus, balcon.

Activitati/Divertisment
Turistii se pot bucura pe perioada sejurului lor de o seara greceasca, cu mancare si muzica traditionala, petreceri tematice pe plaja, precum si spectacole de muzica live la barul de langa piscina.

Localizare
Gloria Maris Hotel este situat in Koukla, amplasat intre Agios Sostis si Lacul Keri privind catre Golful Laganas. Aceasta mica statiune are o locatie unica, deoarece este construita pe plaja cu vedere spre insula Marathonissi, zona de cuibarit a testoaselor Caretta-Caretta.

Facilitati hotel
Hotelul ofera turistilor receptie, lobby bar, piscina exterioara, umbrelute si sezlonguri la piscina, bar la piscina, bar pe plaja, restaurant grecesc, salon TV, sala de jocuri, jacuzzi, parcare privata, schimb valutar, rent a car, seif la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.