Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kamari Beach, Potos


Descriere

Localizarea unitatii de cazare
Hotelul Kamari*** este situat in afara statiunii Potos, pe plaja Agios Antonios, in zona de sud a insulei Thassos, la doar 50 de metri de plaja.
Descrierea unitatii de cazare
Aflat intr-o zona linistita a insulei Thassos, hotelul Kamari*** din Potos reprezinta locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii.
Conditii de cazare
Hotelul ofera cazare in:
camera duble superior
camere duble tip Garden
apartamente.
Camerele duble superior sunt pentru 2 adulti sau 2 adulti + 1 copil pana in 8 ani, sau 3 adulti. Sunt formate din un pat dublu matrimonial si un fotoliu extenisbil. Camerele duble superior sunt situate la parter, etaj 1 si etaj 2 si au vedere laterala la mare.
Camere tip Garden cu iesire in gradina. Pot caza 3 adulti sau 3 adulti + 1 copil pana in 8 ani sau 4 adulti. Sunt formate din 2 paturi duble matrimoniale. Camerele Garden cu iesire in gradina, sunt situate la parter si au vedere catre gradina.
Suitele junior pot caza 2 adulti +1 copil pana in 8 ani. Sunt formate din un pat dublu matrimonial si canapea extenisbila. Apartamentele junior sunt situate la etaje. Doua dintre ele au vedere lateral si frontal catre mare iar celelalte 2 catre gradina.
Camerele au in dotare: TV-LCD, AC, telefon, baie cu pereti semitransparenti, balcon sau terasa, minibar, uscator de par si cosmetice de baie.

Servicii si Facilitati Hotel
Hotelul dispune de:
piscina pentru adulti, piscina pentru copii, jacuzzi
restaurant, pool bar
receptie deschisa 24/24
internet wi-fi
loc de joaca
curatatorie
sezlonguri si umbrele la piscina & la plaja
parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.