Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Dream Palace Thassos


Descriere

Hotelul Blue Dream Palace este un hotel nou şi modern, care combină o mulţime de lucruri. Pentru cei carora le place mai multa actiune, satul plin de viaţă Limenaria este doar  la o plimbare scurtă cu taxiul. In curţile din spatele hotelului există un teren verde care invită pe toţi cei care adoră să se plimbe. Hotelul în sine este modern şi luxos, cu camere care oferă vedere la mare şi toate facilităţile pentru o şedere confortabilă. Alte facilitati includ 3 piscine (o piscină interioară încălzită şi 2 din afara), sectiune pentru copii, loc de joaca, restaurant, spa şi o mulţime de facilităţi sportive.

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Blue Dream Palace Trypiti Beach Resort & Spa este situat pe malul mării, în Tripiti, fiind înconjurat de dealuri verzi și grădini bine întreținute.

Facilitati Hotel

Facilitățile includ 2 piscine în aer liber și o piscină interioară încălzită, cu o cadă cu hidromasaj atașată. În plus, există un centru spa.Oaspeții se pot relaxa la piscinele hotelului, având la dispoziție prosoape de plajă, umbrele de soare și șezlonguri gratuite. Blue Dream Palace Trypiti Beach Resort & Spa are o sală de gimnastică, saună și hamam. Alte activități de agrement de la Blue Dream Palace Trypiti Beach Resort & Spa includ o cameră de joacă și un loc de joacă pentru copii. Proprietatea organizează seri grecești. Centrul spa oferă mai multe tratamente de masaj.

Blue Dream Palace Trypiti Beach Resort & Spa are un restaurant principal care servește mese tip bufet și o tavernă pe malul mării. De asemenea, există 2 baruri, dintre care unul situat lângă piscină.

Facilitati camere

Camerele de la Blue Dream Palace Trypiti Beach Resort & Spa au mobilier modern. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. Baia privată are cadă şi uscător de păr. Majoritatea camerelor au vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.