Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul este situat in statiunea Skala Potamia, o statiune foarte populara in Thassos. In imediata apropiere se afla nenumarate taverne, magazine, baruri. Plaja este premiata Blue Flag si este foarte bine organizata. Distanta pana la plata este de aproximativ 300m.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurant, regim de masa demipensiune(mic dejun tip buffet si cina - 3 meniuri la alegere), piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, bar la piscina.

Facilitati camere

Camerele dispun de aer conditionat, TV, plita electrica, seif, uscator de par, baie cu dus, minibar, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.