Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Muthu Royal Park Albatros

   San Miguel De Abona


Descriere

Hotelul Royal Park Albatros se afla in statiunea Golf del Sur la doar 2 minute de plaja, fiind recunoscuta pentru accesibilitate si specificul insulei Tenerife. Activitati/Divertisment
Hotelul ofera servicii pentru tineri, precum și un serviciu de babysitting și activități pentru copii supravegheate, un loc de joacă si club.

Facilitati camere
Camerele hotelului sunt dotate cu facilitati precum: aer conditionat, TV, baie cu dus, articole de baie gratuite, CD player, seif, fier de călcat/mese de călcat, ventilator de plafon, . Unele dintre unităţile de cazare oferite de proprietate au un balcon mobilat cu vedere la piscina încălzită în aer liber la ocean şi la frumoasele grădinile tropicale. Toate apartamentele elegante ale complexului includ o cameră de zi cu TV, o bucătărie utilată şi o zonă de luat masa. Oaspeții se pot bucura de ceai sau cafea în confortul camerei de zi a apartamentului lor, care include tot ce au nevoie pentru a prepara băuturi calde.

Facilitati hotel
Hotelul Royal Park Albatros este recunoscut pentru accesibilitate si locatia deosebita a insulei Tenerife. Complexul hotelier are lacuri artificiale, cascade si flori originare din Tenerife. Facilitatile pe care le pune la dispozitia oaspetilor sai sunt destul de numeroase: piscina in aer liber, camere de familie, biblioteca, terasa la soare, gradina, terasă pe acoperiș, o alee de bowling, tenis de masa, bucatarie utilata, bar, internet wireless gratuit in zonele publice, parcare gratuita la o locatie in apropiere (nu necesita rezervare), servicii de transfer aeroport contra cost, inchirieri auto, receptie nonstop, baie privata, articole de baie gratuite, uscator de par. Hotelul are un bar în hol, iar personalul de la recepţia deschisă nonstop poate recomanda oaspetilor cu plăcere restaurante şi baruri în apropiere.

Localizare
Royal Park Albatros se afla situat la doar 1000 de plaja oceanului in statiunea Golf de Sur si la aproape 4 km de aeroportul Tenerife Sur. În staţiunea Golf del Sur puteţi găsi un teren de golf cu 27 de găuri, precum şi alte 5 terenuri de golf. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt: Golf del Sur (700 m), Chayofa (9,9 km), Golf Las Americas (11,7 km), Piramide de Arona convention centre (12,2 km), Safari Shopping Centre (12,3 km), Parcul Siam (12,5 km), Aqualand (13 km), San Eugenio Shopping Centre (13,2 km), Gran Sur Shopping Centre (13,5 km), La Pinta Beach (13,6 km), Plaza del Duque Shopping Centre (14,6 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.